Western water park


I dag har vi vært en tur i Western water park med en del av elevene på barskolan. Det var utrolig deilig å komme seg litt bort fra Magaluf’s partygater og fulle briter. Western water park ligger kun et par minutter med taxi fra Magaluf sentrum.  For de av dere som har vært i badelandet i Bø i Telemark har de mange av de samme skliene i Western water park, blant annet Magasuget! Det er virkelig verdt turen om du ønsker å gjøre noe annet enn og bare drikke her nede.

I kveld skal vi ha en av de første rolige kveldene her nede, det nærmer seg slutten på barskolan så eksamensdagen er rett rundt hjørnet. Vi er nødt til å lese oss opp på alle drinkene vi skal lære, og alkoholteorien.

Om du er en av de som tror at barskolan er enkel, og at man kan droppe leksene og bare feste, så tar du feil. Barskolan og bartenderyrket er mye vanskeligere enn hva man tror. Her nede må vi lære oss 50 drinker som vi skal kunne lage kjapt, kunne lage 3 forskjellige drinker samtidig (comboer) og kunne mixe drinker ut ifra hva gjesten liker (mixologi).  Det finnes mange forskjellige måter å lage drinker på, noen skal bygges, shakes, noen skal i blender mens andre skal røres. Drinkene skal har forskjellige glass, is og dekorasjoner så det er vanskelig å huske på alt.

Men barskolan er noe av de beste vi noen gang har vært med på.  Det er en opplevelse for livet, og man treffer utrolig mange mennesker vi kommer til å ha kontakt med når vi kommer hjem.

I morgen (mandag) kommer Bjørn Rosenstrøm til Grabbarna Grus Beach Club, vi tipper det blir en av de beste kveldene her nede på lenge.

 

Håper vi ser mange av dere der. Vi synes det er utrolig gøy at det er så mange som kommer bort for å hilse. Fortsett også å sende inn spørsmål, vi svarer så fort vi kan.

VI SES!

N & P

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *