Leiligheter Vias SSS – ungdomshotell i Ayia Napa

Ser det ut til at Kypros blir valget for neste sommers partyferie? I så fall kan vi konkludere med at dere har gjort et godt valg, da utelivet i Ayia Napa virkelig er noe for seg selv.

Men det gjelder ikke bare å velge riktig chartersted å dra til – hotellvalget er også svært viktig for at ferien skal bli mest mulig gunstig anlagt. Om dere ender opp med å booke inn på et familiehotell, så vil ferien neppe bli den samme som dersom du finner frem til et godt ungdomshotell.

Det er flere gode ungdomshoteller i Ayia Napa. Leilighetskomplekset Vias SSS er et av dem.

Her er informasjon av hotellet.

Leilighetshotellet Vias har en sentral beliggenhet i Ayia Napa, i gåavstand til klostertorget med barer, restauranter og diskoteker.  Med andre ord bor du veldig sentralt om du velger å booke dette hotellet. Stranden ligger også kun femten minutters gange unna.

Vias SSS har et godt bassengområde med solstoler og en bassengbar som serverer lette småretter. Hotellet er meget populært blant ungdom fra ulike deler av Europa, og stemningen kan bli høy i en og annen leilighet. Ungdommen samles enten i leilighetene eller i bassengområdet for å få i seg noen kalde øl og eksotiske drinker.

Det at bassengområdet «offisielt» stenger klokken 22:00 ser det ikke ut til at det er veldig mange som bryr seg om. Hovedsakelig er det svenske og norske gjester som holder til på Vias i Ayia Napa, men det er også en og annen engelsk vennegjeng, uten at det setter så stort preg på hotellet.

Rett rundt hjørnet fra hotellet ligger det en hyggelig kafé med trådløs internettilgang, perfekt for deg som har med egen laptop. Så om du, av en eller annen grunn, skulle ha behov for å jobbe når du er boende på et ungdomshotell, så finnes det muligheter for deg også.

Romslige og lyse leiligheter som varierer i stil og standard, mange har balkong som vender mot syd.

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *