Utelivet i eksotiske Alanya

Siden den økonomiske oppgangen til Tyrkia på 1990-tallet har det blitt satt i gang flere enorme hotellprosjekter rundt om i hele landet. Men det er et sted som skiller seg veldig ut fra alle de andre i omfang og antall luksushoteller – vakre Alanya. De gigantiske femstjerners-hotellene ligger helt nede ved stranden slik at gjestene kan ta så mange morgen- og kveldsbad som de bare vil. Men hvordan er partylivet i Tyrkias største partyby?

Det at Alanya er en turistmagnet merkes fort dersom du legger partyferien din til denne lille kystbyen. Det kryr ikke bare av hoteller, men også de tyrkiske markedene er veldig markante. Her selges det alt fra Rolexer til Lacoste-skjorter. Naturligvis er alt sammen forfalsket, men allikevel i lovlig god kvalitet. Pass på at du ikke kjøper med deg for mye falske merkeklær hjem – tollerne er ikke snille mot deg dersom du blir tatt.

Tilbake til partylivet. For det er to typer partyliv i Alanya. Det ene er ute på byens puber og nattklubber, og det andre er lokalisert på hotellet du bor på. For hvis det er noe tyrkerne er gode til, så er det å skape stemning (bare gå på tyrkisk fotballkamp, så vil du skjønne hva vi mener, –Red.). Om du går ut blant den store folkemassen kan du ikke unngå å møte på noen av de enorme nattklubbene med kjente DJ-er som spiller populær musikk natten igjennom. Tusenvis av turister menger seg med de innfødte og fester natten igjennom i eksotiske omgivelser. Om du drar på byen i Alanya, så kan vi garantere høy temperatur!

Tilbake på hotellet kan du også finne gode fester. Og de aller fleste hotellene som har blitt kroner med fem stjerner har fri bar til de som bor på hotellet mot at de viser frem hotellkortet. Det er en god deal, og kan absolutt lønne seg for deg som skal dra på partyferie. Du kan enten ha vorspiel og nachspiel på hotellet, eller rett og slett ta kvelden helt ut på en av hotellets nattklubber.
Et råd til deg som er under 18 år; for at bartenderne på hotellet skal slippe å mase om legitimasjon, så gir du dem 20 euro hver. Da er du sikret gratis alkohol resten av ferien.

Om du velger å dra til Alanya, så pass på hvilket type hotell du booker. Det kan lønne seg å booke seg inn på et hotell markert med ”All inclusive”, da dette betyr at du har gratis mat og drikke inkludert i den prisen du betaler i utgangspunktet. Vi kan garantere at Alanya-ferien din blir en av de mest eksotiske og ville feriene du noensinne kommer til å dra på.

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *