Unngå sykdom på ferie

Det første som møter oss når vi går ut av flyplassen er en deilig varme. Det blir et nytt klima for kroppen, og det kan påvirke kroppen negativt.

Vi kommer til hotellet, før vi har rukket å slenge fra oss baggen på rommet så har vi en iskald Mojito i hånden. Iskald drikke i varmt klima kan derfor føre til forstoppelse og oppblåsthet.

Og det blir kanskje ikke bare med den ene Mojitoen….  Ofte blir det flere, og mange dager på rad. Enten man er på partyferie eller ferie med familien. Forskning viser at alkohol påvirker immunforsvaret, og man blir ofte syk.

Vi har satt sammen en liste av produkter som kan hjelpe dere i forkant av reisen og under reisen. Man vet aldri hva man får på farmaciaen i utlandet!

Les også: Sydenguide: De trygge leverandørene

Lectinect-Immun-uten-tabl-cropped2Før du reiser er det viktig å bygge opp immunforsvaret. Lectinect immun er laget for å styrke immunforsvaret i halsen. Den inneholder også C-vitamin, D-vitamin og sink, forskning viser at dette er med på å styrke immunforsvaret. 

En pakke inneholder nok til en uke, men vi anbefaler å ta med en ekstra pakke til turen. For begynner du å bli syk er denne genial. Det beste med det hele, dere kan teste den gratis her.

 

MageLectinect1-150-150

 

Tåler ikke magen din den utenlandske maten? Det har skjedd med oss ofte! Lectinect Mage hjelper mot løs mage, treg mage, luft i magen og sure oppstøt. Begynn å ta denne en måned før ferie og fortsett når du er på ferien, det har hvertfall funket for oss. Les mer og prøv den gratis her 

 

 

Lectinect har også flere produkter som kan hjelpe til slik at man kan unngå å bli syk på ferie. Vi har ikke testet disse, utenom D-vitaminene. Dere kan dere lese mer om her.

Siden inneholder kommersiell reklame fra våre samarbeidspartnere

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *