Tyrkia – et partyland uten like

Gylne strender, gammel historie, og appetittvekkende mat venter på deg om du velger Alanya i Tyrkia som din neste feriedestinasjon. Velg et moderne strandferiested fylt med førsteklasses underholdning, eller kanskje en fredelig bukt. Alternativt kan du dra til havet og se Tyrkia på en avslappende cruise der du svipper innom Alanya for å slå deg løs på byens nattklubber.

Mulighetene er uendelige for de som velger å tilbringe ferien sin i Tyrkia.

Historiske og bussturer vil gi deg muligheten til å se noen av Tyrkias mest kjente og historiske severdigheter.
Storbyferie til Istanbul er en flott måte å prøve den eksotiske atmosfæren på. Strendene i Tyrkia er den mest populære attraksjonen i hele Asia – kom og se hvorfor!

Uansett hvor du bor vil du bli presentert med fristende sandstrender kanskje den mest kjente av dem blir Olu Deniz. De hvite sandstrendene og vakre blå lagunene har vært utpekt til en nasjonalpark.

Men det er Alanya som er byen for det heteste utelivet. Til tross for at Istanbul nok har noen millioner flere innbyggere, så vil Alanya være et naturlig møtepunkt for ungdom som skal feste hele natten og rive ned hotellet sitt en sen natt i juli.

Robin Hood blir nok utpekt av de aller fleste til å være blant de aller beste nattklubbene i byen.

Fordi Tyrkia er et av de billigste ferielandene rundt Middelhavet er det mange som søker seg hit – både nordmenn, svensker og dansker. Det er ganske lett å bestille billig ferie til Tyrkia spesielt hvis du kommer over et kupp på nettet.

 

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *