TRH Torrenova – Et av Magalufs beste ungdomshotell

Torrenova Playa – Et av Magalufs beste ungdomshotell

Magaluf er en destinasjon som aldri skuffer når det kommer til fyll, festing og det å sosialisere seg med Magaluf-marinatorre01andre ungdommer i samme situasjon. Vel, mye av disse tingene forandrer seg til det verre dersom du ender opp på et ungdomshotell som ikke gir deg de frie tøylene du har sett for deg. Torrenova Playa i Magaluf er et av de sikreste kortene du kan spille dersom du har et behov for å søke deg til et hotell med liberale regler og god stemning – belive us…

Magalufs beste ungdomshotell

Vi har fått nok av henvendelser fra folk som har vært uheldige med hotellet de har booket seg inn på, og spurt om hjelp til å velge riktig partyhotell i Magaluf neste år. Vi gjør vårt beste – og presenterer Torrenova Playa for deg. Noen kaller det et bråkete og hysterisk partyhotell – vi kaller det Magalufs beste ungdomshotell.

Torrenova Playa har alt det en ungdomsgjeng på tur kan ønske seg – god beliggenhet med tanke på det pulserende utelivet i Magaluf, nærliggende matbutikk og en hel haug av andre festklare ungdommer som samles rundt hotellbassenget for å kjøre på med vorspiel og nachspiel når mørket senker seg over den spanske rivieraen.

 

Beliggenhet

Nevnte vi at du har alt en ungdomsgjeng trenger om du velger dette leilighetskomplekset på partyferie? Vi gjorde visste det… men det kan godt nevnes igjen. I samme åndedrag kan hotellet også skilte med havutsikt – og de som legger sammen 2+2 klarer å innse at det er gåavstand til nærmeste strand.

Perfekt beliggenhet til alt du trenger. Om du ikke har lyst, så trenger du faktisk ikke bevege deg mer enn en kilometer i omkrets for å oppleve hele partyturen din. Med mindre du har lyst, selvfølgelig – og det bør du egentlig ha…

Priser

Booking.com og Magaluf Takeover har mange ungdomshoteller i sin portefølje, men Torrenova Playa er blant de aller billigste av dem. Det som trekker prisene ned er den enkle resepsjonen, de enkle rommene (MEN gode sengene – trust me..) og resten avhenger egentlig av når du bestiller og til hvilken tid du ønsker å dra nedover.

Klarer du å bestille deg plass i god tid, så er det som regel ingenting som hindrer en veldig pen og liten prislapp hva angår hotellbooking.

Mat og drikke

Nær bassenget ligger det en snackbar med muligheter til forsyninger – både vått og tørt. Alkohol selges til gunstige priser, og dagen derpå kan man kaste nedpå en god sandwich sammen med en cola til dessert. Blir knapt bedre enn en samling av folket nede på snackbaren for å godprate med gårsdagens partykamerater..

Men butikken som ligger på hjørnet ikke langt fra hotellet bør egentlig brukes dersom du skal kjøpe inn drikke til vorspiel. Torrenova Playas muligheter for kjøp av alkohol kan bli litt dyre dersom du utelukkende kjøper drinker fra baren hele tiden – så du bør kanskje heller kjøpe en vodkaflaske og noen brus- og juicesorter og mixe litt på hotellrommet i stedet for å kjøpe alt i baren. Slikt kan både være morsomt og økonomisk smart…

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *