Tre gode grunner til å velge Ayia Napa

Du har kanskje allerede sett videoene fra Ayia Napas ville fester. De inkluderer gratis alkohol, mange ungdommer i sin beste alder, samt sexleker med vilkårlige dersom det er noe du ønsker å delta på. Om du fortsatt trenger noen gode grunner til å velge Ayia Napa som ditt valg av sted å være på din partyferie, så får du tre av dem servert her.

 

Å nyte Ayia Napa er ikke akkurat noen vanskelig sak – verken som partyturist eller sammen med bestemor. Flott uteliv med fantastiske barer og restauranter der det er et tilbud til folk fra hele Skandinavia som ikke er lik noe annet partysted i hele verden. Grabbarna Grus, som er et svensk konsept, har i flere år tilbudt ungdommer fra Norge og Sverige ville fester som alle har et tema. Her er en oversikt over hvilke konsepter

Grabbarna Grus kjører på Ayia Napa:

Pub Crawl i Ayia Napa er en endeløs rekke av barer, puber og nattklubber der du fester sam

men med de andre som har kjøpt samme billett som deg. Det blir servert sprit-shots (riktignok veldig utvannet), en øl samt en t-skjorte.

Det andre konseptet Grabbarna Grus kjører er partyboat. Grabbarnas partyboat er en fest som kjøres midt på dagen re

tt ut fra Ayia Napa til det store middelhavet. Som underholdning om bord er det sexleker, bading og alkoholservering til litt stive priser.

Et råd er å kanskje holde seg unna Grabbarna Grus sitt konsept i Ayia

 

Napa dersom du er der for første gang. Det kan riktignok være gøy å ha opplevd både denne partybåten, men det å gå fra nattklubb til nattklubb sammen med dine venninner eller venner er nok mye mer interessant enn å gjøre det sammen med en del stupfulle engelskmenn som har rotet seg inn på Grabbarnas pub crawl. Tenk litt på det dersom du stikker til Ayia Napa. Over til de tre grunnene til at du skal velge Ayia Napa for din partyferie:

Grunn 1: Nissi Beach – en strand fylt med festglade mennesker!

Bilde hentet fra Tripadvisor

Bilde hentet fra Tripadvisor

Nissi Beach er partystranden i Ayia Napa. Stranden ligger ca på to kilometers avstand fra hovedgaten i Ayia Napa. På Nissi Beach finner du alt du kan ønske deg for din partyferie. Enten om det er rolig avslapning med lettkledde ungdommer eller vill beach party, så har du begge deler på Nissi Beach. Dersom du lurer på hvordan du skal komme deg til denne stranden, så går det både busser og taxier flittig til og fra. Absolutt en strand det er verdt å besøke!

Grunn 2: Ayia Napa har verdens beste uteliv!

Den mest kjente årsaken til Ayia Napa popularitet er det legendariske nattelivet som aldri tar slutt.

I sommerhalvåret er det godt over 40 tusen (!) mennesker som braker sammen på kjente nattklubber som ”Castle club”, ”Grabbarna Grus” og ”Titanic”. Hver nattklubb på Ayia Napa har sitt eget konsept, og konseptet er såpass godt gjennomført at man ikke kan unngå å nyte det. Det er en utrolig lang utelivsgate i Ayia Napa som er stappfull av festklar ungdom om dag, kveld og natt. I tillegg er det nok av politifolk til å passe på alle, noe som sender oss over til den tredje grunnen til å velge Ayia Napa for din partyferie.

Grunn 3: Politiressursene på Ayia Napa er tilstrekkelig for å roe ned amper stemning
Det er mange som av frykt velger å unngå å dra på partyferie på grunn av frykten for slosskamper og voldtekter. På Kypros har man tatt avisoppslagene som preget sommeren 2009 med alvor, og har begynt en storaksjon for å få flere politifolk til byen i sommerhalvåret. Det har vært en økning på ca 30 % på antall politibetjenter, og dette skjer selv om voldtektsraten alltid har vært svært lav på Ayia Napa.

Om du ønsker en vill partyferie i betryggende omgivelser, så er dette noe du nesten er sikret på Ayia Napa. Kypros er i hvert fall en av vinnerne på turistmarkedet når det kommer til folk mellom 18 og 20 år, så det sier vel litt om hvilken stemning det er i byen fra mai til september!

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *