Toga Toga i Ayia Napa

Toga Toga – strippeklubb i Ayia Napa

Bildet er tatt av Jpepz

Bildet er tatt av Jpepz

Flere og flere velger Ayia Napa som destinasjon for sin sommerferie, og dette er ikke ubegrunnet. Her finner du gode nattklubber, puber og det meste du trenger til en god partyferie. Fenomenet «Toga Toga» er også et velkjent begrep blant mange av de mannlige feriegjestene.

To av de mest berømte strippeklubber i Ayia Napa kalles Toga Toga og Diamonds Club Strip Halls. Hit reiser mange nordmenn når de besøker den kypriotiske havnebyen. Men pass på – for du kan fort gå på en smell om du ikke tar forhåndsregler.

Det har blitt rapportert om vakter som raner deg og jenter som lurer deg for enorme summer på Toga Toga i Ayia Napa. Følgende to scenarioer blir til stadighet gjenfortalt:

– Damer kommer bort til deg med en bøtte champagne og ber deg om å nyte den med henne. Senere viser det seg at denne champagnen skal betales. Av deg. Til 3000 norske kroner.
– Dørvaktene kommer bort til deg og spør om du har betalt inngangspenger. I det du forlater klubben blir du ranet av en av dørvaktene, og bedt om å fjerne deg fra plassen umiddelbart.

På Toga Togas nettsider kan de skilte med et «luksuriøst og hyggelig miljø, med musikk fra alle moderne musikalske suksesser, men også greske musikalske suksesser.». Fiffig.

Men dette er ikke noen normal nattklubb. For Toga Toga reklamerer for seg selv som en strippeklubb.

Vi anbefaler deg ikke å dra dit med mindre dere har et veldig stort behov for å dra på et slikt sted, eller har et ønske om å bli noen kroner fattigere. Du må også passe på at dere er en stor nok gjeng slik at dere ikke er sårbare i situasjoner der dere står i fare for å bli utsatt for kriminalitet.

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *