Sydenguide: Bestill reise med trygge leverandører

Vi leste alle i VG om de russene som planla tur til Kos, så la Ryanair ned ruten. Det er sjansen man tar hvis man bestiller fly og hotell hver for seg. Ofte er dette rimeligere å bestille hver for seg, men i dette tilfellet ble dette veldig dyrt for de 300 russene. Ryanair var behjelpelige med å refundere pengene de hadde betalt for reisen, men hotellet satt de forsatt igjen med.

Ha i bakhodet når dere bestiller reise at er det noe som virker som det er for godt til å være sant, så er det gjerne det.

Vi har reist mye og har laget en sydenguide over sikre søketjenester/reiseselskaper:

 

Vår nyeste samarbeidspartner GG-resor er et seriøst firma fra Sverige. De står også bak det kjente konseptet Grabbarna Grus. De vet hva ungdommer som skal til syden trenger mest, trygghet og moro! Les mer om samarbeidet vårt her
Apollo har arrangert reiser siden 1999 og vi ser på dette som det mest seriøse charter selskapet. De er spesialister på Hellas, men har også reiser til de beste reisemålene for ungdom:

 

Vi har vært gjennom mange søkemotorer for pakkereiser og fly, men ingen er så bra som Travelmarket! De søkene vi har gjort har alltid vist at du finner det rimeligste billettene.

Supersaver og Skyscanner er et annet godt alternativ hvis du ikke finner drømmereisen med Travelmarket.

 

Radiosson Blu ble etablert i 1909. Alle gangene vi har bodd her, har vi forlatt hotellet med et smil og sagt vi kommer tilbake. Sjekk om det er et Radisson Blu hotell på din neste destinasjon her.

Hvis det ikke er et Radisson Blu hotell på din destinasjon, er Nordic Chocie Hotels et veldig godt alternativ. Finn ditt hotell her.

Finner du ikke et hotell ved din destinasjon anbefaler vi å sjekke Hotelopia. En veldig god søkemotor som finner gode hoteller for deg!

Er du ute etter veldig gode tilbud kan vi anbefale å sjekke reisesidene til Let’s deal. Meld dere inn slik at dere ikke går glipp av de gode tilbudene!

Siden inneholder kommersiell reklame fra våre samarbeidspartnere

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *