Sommerflørt i syden

Det er sol, det er sommer og romantikk i luften…. men var det kanskje noe du hadde glemt?

Skjønnet kommer innenfra, det er det innvendige som teller osv…. Er vel bare å innrømme at du hadde ikke gått bort til en av det motsatt kjønn som satt i vannkanten og sagt: «Ååååh du er så fin, innvendig.» Med mindre du kjente denne personen fra. Sommerflørten er noe mange av oss håper å finne på en av de spanske eller greske øyer.

Har du det som skal til for å tiltrekke seg en av det motsatte kjønn og gi et godt første inntrykk må noen forberedelser gjøre. Vi har laget 6 tips for å bli klar:

  1. Hvordan skal du kle deg i syden? Ikke kle deg som et chartertroll derfor+har+turister+sokker+i+sandaleneselvom vi er syden og sokker i sandaler føles deilig, så skal jeg love deg det ikke er tiltrekkene! Sydenmote er vanskelig å finne, det finnes mange butikker og nettbutikker, og man drukner i klær og sko overalt. Vi pleier å alltid å sjekke:
   Bestselgere for jenter hos Boozt
   Bestselgere for gutter hos Boozt
   Topplisten for damer hos Nelly
   Topplisten for menn hos Nelly
   D
   ette er sider som man kan stole på og leverer når de skal. Absolutt verdt å ta en titt for de som vil kle seg godt til sommeren.
  2. Vinterblek fører ofte til at man blir solbrent? Ikke sexy.. – betakarotenDet er sol, det er sommer og livet smiler… eller? Man tror solkremen på solfaktor 10 skal holde, men etter dag en så svir det… Hvorfor ikke gjøre noen forberedelser? Vi har tidligere skrevet en artikkel om Betakaroten, les mer om det her.
  3. Brun farge på kroppen og brune tenner? – Brune tenner må vi unngå, enten du er på sjekkern eller ikke. Smile Care gir fine og hvite tenner. Ikke nok med det, den styrker tennene og er godkjent EFSA for å gjøre tennene hvite. Aboslutt å anbefale både for gutter og jenter. En prøvepakke koster bare 159,.- Smil til verden! Og verden smiler til deg! Ta vare på tannhelsen og styrk tennene.
  4. Solbriller fra kiosken på hjørnet? Shredwood22Fake solbriller er ikke kult! Kjøper du piratkopier kan du bli straffet. Partyferie har en god deal med Shredwood. Disse får du hele 20% rabatt på ved å bruke koden PARTYFERIE i kassen!
  5. Salt+sol+hår=krise – Håret står til alle kanter, man sliter å få det fint. Bruk Nutri Hair og Få fyldig og glansfullt hår! Tilfør håret og hodebunnen næringen den trenger for fyldig og glansfullt hår!
  6. Uten sminke og drikke, duger helten ikke? – Ikke glem sminken hjemme, og ikke dra ut på byen i utlandet uten sminke fordi du er i syden. Du ville ikke gjort det i Norge? Blush.no og Blivakker.no er ofte billigere en taxfree, og du risikerer ikke å stå på Gardermoen uten yndlings-sminken fordi de ikke hadde den på Taxfree.

Håper denne artikkelen var til hjelp for dere som enten er ute etter kjærlighet i syden eller bare se bra ut 🙂

God tur!

Denne artikkelen inneholder kommersiell markedsføring fra våre partnere

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *