Reisebrev Magaluf – del 2

Hei igjen!

Vi har nå fått følt litt på hvordan livet er i Magaluf og kan trygt si; Det må oppleves!

Når både været og strendene holder toppkvalitet, stemningen er alltid på topp og alkoholen er billig; Da er livet herlig på “soliga Mallis”

Magaluf har ikke like mange bra utesteder som det Aiya Napa har, men det gjør ingen  ting når GRABBARNA GRUS BEACH CLUB fint kan stå for utelivet ALENE!

“Två innan du lägger dig”

Grabbarna holdt festen gående helt til morgenkvisten 06:00, noe som gjorde at de fleste fortsatt var brisne da vi våknet 11:00. Det luktet gammel fyll på hotellrommet, så det var om å gjøre å komme seg ut først og aller helst rett til stranden.

Dag 2 og 3.

I fylla hadde vi klart å avtale med noen jenter at de skulle komme opp på vårt hotell for å selge oss billetter til et skandinavisk møte på en svensk bar ved navn E4:an. Dette skulle være vorspielet før vi gikk på Grabbarna. Billig drikke og god mat. Dessverre ble det litt for mye alkohol, og en del av oss kom ikke lenger enn denne baren.

Dag 3 var det klart for white sensation på Grabbarna Grus Beach Club. Syk stemning og mye folk. Hele beach clubben hadde fått en ny look, og bartenderne gikk all in for temaet. Anbefales virkelig.

BCM – Planet dance!

BCM (http://www.bcmplanetdance.com/) er kanskje et av europas største diskotekter, og tilbyr blandt annet skumparty, vannparty og popcornparty. Stedet består dessverre av 98% engelskmenn\briter og vi valgte derfor å droppe dette. Mange sier at man ikke har opplevd utelivet på Magaluf før du har vært på BCM. Om du ikke bryr deg om aggressive engelskmenn er det absolutt vært turen!

Det florerer rykter om en del voldteksforsøk og mye dop på BCM, vi så eller hørte ikke noe om dette mens vi var der nede.
To av oss ble fristet til en liten titt på BCM, men valgte å snu inngangen som forøvrig kostet 25euro for en vanlig kveld. Er det kjente DJer (DJ Tiesto, David Guetta, Deadmau5 o.l) som spiller er inngangsprisen opp mot 50euro.

Flere reisebrev fra Magaluf

Dette var del 2 av totalt 4 reisebrev fra turen til Magaluf. Reisebrevene er ment som en smakebit av hvordan livet på Magaluf kan være, og for å gi dere en pekepinn på hva dere kan forvente av reisemålet.

Har dere forslag til hva som bør tas med i framtidige reisebrev, kom gjerne med de i kommentarfeltet.

Magaluf BCM Millenium Foam Party Start

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *