Reisebrev Magaluf – del 1

HOLA!


Dette er det første av totalt 4 reisebrev fra et av de beste partystedene i verden; Magaluf.
Fjorårets tur til Playa ga mersmak, så vi samlet gjengen igjen samt noen nye ansikter og tok turen ned, klare for å teste ut partylivet på Mallorca! 15 feststemte ungdommer med skyhøye forventinger inntok Magaluf juli 2010 klare for alt!

Avreise:

05.00 sto 15 partyklare mennesker på Gardermoen klare for innsjekking. Med tanke på den tidlige flighten og fjorårets erfaringer (les: I år er det ikke like kult å besvime på flyet, for å så sovne utenfor flydoen) valgte vi vente med alkoholen til vi hadde landet.
Neste stopp Palma! (hovedstaden i Mallorca) Etter ca 3 timer og 30 min på flyet var vi ganske slitne og ikke klare for hva som møtte oss på flyplassen. Palma De Mallorca er den største flyplassen vi har vært på, det tok oss 25minutter å gå til bagasjen, deretter 10minutter til for å komme seg til bussene! Som igjen tok 1 time før vi var framme på hotellet. Sorgene ble fort slukket da champagnen poppet og shottene delt ut.

Hotell Saga Nova

Vi ankom hotellet rundt 12:30 innsjekkingen gikk fint sett bort ifra at det ene rommet ikke var klart enda. Hotellet holder lav standard, men allikevel nok for en partyferie, vi skulle kun bruke rommet til å sove uansett (les: Sover man på en partyferie?) Hotellet lå kun 3minutter fra stranden, så vi la fra oss baggene, kjøpte noen pils for å så gå ned å slappe av på stranden. Oppladningen til første kveld på byen var i gang!

ROCK-kväll!


Kvelden startet på hotellrommet, som vi dessverre måtte forlate 24:00. Saga Nova var ganske strenge på dette
. (Trist når det annonseres som et partyhotell) Vi tok turen til det eneste stedet vi hadde hørt om; Grabbarna Grus Beach Club, noe vi ikke angrer på i det hele tatt! (Vi endte opp her alle kveldene) Kvelden bød på ROCK-kväll med KNAPPEN FRA NRJ som gjest! Billige drinker og høystemning ga oss en fantatisk start på ferien.

VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!!

Dette var det første av totalt 4 reisebrev som omhandler vår fantastiske tur til Magaluf
Juli 2010. Stay tuned!

Dj Mangoo ft Deadline- Fanta & Rosé (Official Video)

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *