Reisebrev Magaluf 2011 – del 4

Livet i Magaluf fortsetter, og vi er alle klare for å ta det helt ut de siste dagene. 15 ungdommer med samme mål; KÖR BARE KÖR!!!

 

SNØMANN??

Jeg ønsker å dedikere dette reisebrevet til ordet; Snømann!
Etter alt for mye alkohol den første dagen dukket ordet snømann opp. Dette ble en hit resten av turen, og ble brukt i alle sammenhenger. Vi brukte det så mye at folk rundt oss begynte bruke det, det ga oss en god latter når vi møtte noen totalt ukjente og fikk ordet snømann slengt i trynet. Er snømann det mest brukte ordet i Magaluf etter VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!!??
-En snømann er en person som gjør noe dumt, gjerne i påvirket tilstand. Man tror også selv at det man gjør er bra. Det er forskjellige grader på hvor snømann man blir, og jo dummere ting du gjør jo mer snømann poeng får du.

Skumparty; Fri bar og lettkledde jenter.

Som jeg har sagt tidligere, ønsker du en bra fest i Magaluf er grabbarna grus beach club stedet du bør være. Vi dro på skumparty hos grabbarna og angrer ikke på at  vi tok turen. Det ble kalt for after beach, så man gikk rett fra stranden til skumparty som varte fra 17:00 – 19:00, deretter dro man hjem å skiftet, spiste litt å så tilbake til grabbarna for en vanlig fest resten av kvelden. Det var sinnsykt mye skum, og om du sto midt i alt, var det så mye skum at man fikk problemer med å puste. Det var en fest man ikke vil gå glipp av, men det skal sies at du rakk ikke få mye gratis drikke på 2 timer på grunn av køene i baren.

THE END

Dette var siste reisebrev og vi er nå hjemme igjen i Norge. Når jeg ser tilbake på turen er Grabbarna Grus det første jeg tenker på, og noe jeg vil anbefale til alle som skal til Magaluf. Det andre jeg tenker på er sling shotten, dette må oppleves! Deretter tenker jeg på alle menneskene vi møtte der nede, og hvor overrasket jeg er over å ikke ha sett en eneste slosskamp, eller antydninger til bråk. Med dette sier jeg takk for meg for denne gangen. Vi ses i Magaluf ??
Vi i Partyferie.com planlegger allerede neste serie med reisebrev. Vi lurer på hvor våre lesere ønsker reisebrev fra, send oss gjerne forslag via vårt kontaktskjema.

Litt nyttig informasjon om Magaluf

Før man drar ned på en partyferie har man ofte en del spørsmål man ønsker svar på. Jeg skal gjøre så godt jeg kan her, og svare på det jeg selv lurte på før vi tok turen ned.
Hvor mye penger trenger jeg?
Hvor mye penger man trenger spørs helt hva du ønsker være med på, om du drikker mye i baren, eller får i deg nok på vorset. Vi 15 som dro ned nå, brukte i gj.snitt 6-7 tusen hver. For dette kan du spise frokost,lunsj og middag ute hver dag. Drikke en del i baren, og delta på en del arrangementer. Vi hadde også noen som klarte seg med 4000.
Hvor mye koster de forskjellige tingene?
En six pack øl i butikken = 40kr
1.L lokal sprit = 80kr
5.L baccardi superior = ca 400kr
Øl i baren = varierte fra sted til sted, og på størrelser. 8-25kr
Drink = ca 32kr
Biff middag = 100 – 150kr
Spaggeti: = mellom 60-80kr
Pizza = 80-100kr
Solseng og parasoll = 32kr
Hvor bør vi dra ut?
Det er en del som velger å vorse på grabbarna grus orginal, e4:an, gjøkeredet og den glade viking. Deretter drar mange til casablanca eller grabbarna grus beach club for å feste ut natten. Vi synes grabbarna hadde de beste festene. Har du ingen ting imot engelskmenn og briter bør du ta deg turen til BCM. Anbefaler dere å gå flere sammen om dere først drar dit, spesielt for jenter.

 

Hvordan er maten?

De skal ikke legges skjul på at de ikke er flinke til å lage mat i Magaluf. Så noe gourmet middag finner du ikke. En del velger å spise på Mc.donalds, KFC, Pizza hut, subway og andre fast-food kjeder for å spare penger.

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *