Reisebrev Magaluf 2011 – del 3

Da var det tid for del 3 av denne serien med reisebrev.

Dagene i Magaluf flyr, og vi har allerede vært her 5 dager. Her nede glemmer man alt som heter tid og sted, jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke vet hvilken dag det er idag.

5 dager med fyll merkes nå godt på kroppen, vi har sovet alt for lite og holdt oss våkne ved å drikke alt for mye vodka red bull. Men kan allikevel si; vi har aldri hatt det bedre!

 

Palma Nova\Magaluf?

Ved siden av Magaluf ligger Palma Nova, de fleste kaller området for Palma Nova\Magaluf fordi de ligger så nærme hverandre at ingen egentlig kan skille på hvor grensen går. Om man ønsker litt søvn om natten, kan det være lurt å bo i Palma Nova. Det er ca 10-15 minutter å gå til «partygata» i Magaluf fra hotellet vi bodde på (Saga Nova), eller så koster en taxi kun 40 kroner.

Strandlivet

Magaluf består ikke bare av fyll og fanteri, det er også muligheter for en avslappende dag på stranden (les: Det er her de fleste får mesteparten av søvnen sin). De fleste av dagene lå vi på Playa Son Matias som er en mye roligere strand enn Magalufstranden. Når man fester til 06:00 er det utrolig godt å kunne slappe av litt dagen etter. På Magalufstranden er det mer liv, og det her beach clubbene ligger

 

Sling shot

Når man først er i Magaluf er man nødt til å prøve en tur i sling shotten. Man blir skutt opp i været med en fart på 160km og kroppen får kjenne følelsen av 6g krefter. Det er plass til 2stk og koster 20euro pr person, og da får du med en film av selve turen.Helt syk opplevelse edru, og et enda større kick når du ikke er det!

Kun ett reisebrev igjen

Det nærmer seg slutten for denne serien med reisebrev fra Magaluf, og vi i Partyferie har allerede begynt å tenke på en ny serie med reisebrev.

Hvor kunne du tenkt deg å lese reisebrev fra?

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *