Quality Resort & Spa Norefjell

Bilde hentet fra Dittevent.no

Bilde hentet fra Dittevent.no

Adresse:  Bøseter, 3536 Noresund, Norge

Afterski: 2 km på langrenn, 100 kr per pers i taxi

Uteliv: 0 m

Skisenter: 0 m

Book nå

Quality Resort & Spa Norefjell ligger midt i bakken på Norefjell. Dette hotellet har alt! Ski inn/ski out, spa, Wi-Fi hotellrom og hytter. I underetasjen er det eneste nattklubben på Norefjell.

Rommene, hyttene og leilighetene har flatskjerm, kjøkken og balkong. Orker man ikke lage mat på kjøkkenet kan man ta en tur ned i restauranten. Her serveres en skandinavisk meny i fantastiske omgivelser. Alle rettene er basert på lokale råvarer. Frokostbuffé får man hver morgen, og her er det noe for en hver smak.

Spa avdelingen er fantastisk. Her kan man slappe av med et glass musserende i et av de mange ulike badene innendørs og utendørs. Det er flere ulike badstuer man bør teste. Hvis dere vil unne dere noe ekstra er det også mulighet for ulike behandlinger eller massasje.

For de som ønsker å trene er det gode muligheter i bassenget, i den 16 meter høye klatreveggen eller på treningssenteret.

Dette er et hotell som har absolutt alt, utenom en livlig afterski. Vil man ha en rolig afterski er det muligheter her, ønsker man mer fart og moro anbefaler vi en tur på Norefjellstua!

Book ditt hotellrom nå

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *