Partysesongen i Magaluf fortsetter i september

Magaluf er kjent for å være én stor sommerfest fra tidlig sommer til sensommeren på Mallorca. I september avsluttes imidlertid sommersesongen, men det er enda masse som skjer helt til midten av måneden.

I løpet av sommeren 2014 har artister som Example, Lily Allen, Ed Sheeran og Tinie Tempah tatt turen til Magaluf. DJ Wire og DJ EZ er også blant DJene som har spilt foran tusenvis av festglade turister på Spanias partyøy.

Åpningsfesten i begynnelsen av juni satte standarden for en heidundrendes sommer, som avsluttes i midten av september med et forrykende avslutningsparty, blant annet på Mallorca Rocks Hotel.

 

Hotellet

Mallorca er stedet for fest og moro i sommermånedene! Bilde: Flickr

Mallorca er stedet for fest og moro i sommermånedene! Bilde: Flickr

Mallorca Rocks Hotel er kanskje det beste partyhotellet i Magaluf og ligger i hjertet av festmiljøet. Hver tirsdag og torsdag gjennom sommeren har de artister og DJer på besøk, deriblant artistene nevnt over. Ukentlig er det også et van(n)vittig(!) poolparty, som er arrangert av den britiske radiostasjonen Kiss FM, og om du har lyst til å tøye grensene dine enda litt mer, kan du gå om bord på en av de ukentlige boat party-arrangementene.

Mallorca Rocks Hotel har over 650 rom, noe som betyr at det med et snitt på to personer per rom er 1300 festglade – og gale – turister som er klare for å ta bånnski på den neste drinken i baren.

Det er to gigantiske svømmebasseng der, som er der poolpartyene avholdes hver uke, mens ett av dem er mer rolig og ment for de som vil ha en litt avslappende ferie.

 

Avslutningsfesten 

Hotellets «closing party» for sommeren finner sted den 16. september, og har en line-up som vil sette festmodusen i høyspenning. Reverend & the Makers er booket inn og de har blant annet hiter som «Heavyweight Champion of the World». Det er blitt en tradisjon for Mallorca Rocks Hotel å ha et rockeband på besøk på avslutningsfesten, og det følger de opp i år også. Vi vet alle åssen rockebandene er, så feststemningen er garantert!

 

Ro ned med sport

Drar du ned en helg på sensesongen til Mallorca, er sjansene gode for at du kan få med deg litt «kultur» i form av fotball. De spiller fotball i andredivisjon i Spania for øyeblikket, men det er fortsatt gode kamper å se. Spansk fotball er blant verdens beste, så det kan være verdt å få med seg en kamp om man er på tur! Her kan du finne mer informasjon og tips til langoddsen, så kanskje du vinner litt penger du kan bruke på festen senere på kvelden!

 

Skrevet av Tom fra bet365

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *