Partyferie presenterer: De seks beste nattklubbene i Syden

De seks beste nattklubbene i Syden

Alle partydestinasjoner har sitt varemerke i den største og beste nattklubben i byen. Alanya, Ayia Napa, Hersonissos og Magaluf har alle utrolig gode nattklubber – men enkelte er selvfølgelig større og bedre enn andre. Vi har lagt til rette noen kriterier for å kåre de seks beste nattklubbene i Syden, og det kan godt hende at listen får deg til å endre synet på hvor du bør legge ferien din.

Her er det fem beste nattklubbene i Syden.

1. BCM i MagalufOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BCM – the one and only. Magalufs storstue huser over 10,000 personer, noe alle andre nattklubber i Europa bare kan drømme om. I BCM finner du alt fra skumpartyer til helt vanlige discokvelder, alt ettersom hva som står på programmet. Et pluss med BCM er at det er vanlig for svært kjente artister og DJ-er å komme hit for å tilfredsstille et utrolig stort publikum.

Europas største nattklubb kjører også en ordning med at man betaler 20 euro for å komme inn – for deretter å ha ubegrenset tilgang på gratis alkohol når du kommer inn. Her er det mojito, strawberry daquary, øl og rusbrus på programmet. Mange vil nok slite med å gå stødig hjem etter en fuktig kveld i denne ekstreme nattklubben.

«Du har ikke vært i Magaluf uten å ha vært på BCM!»
 – kjent nederlandsk DJ, 2010.

Sjekk ut billige hotell i Magaluf her.

2. Castle Club i Ayia Napa

Sett at du skal til Ayia Napa på Kypros og ikke har tenkt på hvor du skal dra ut… vel; vårt tips er å dra innom Castle Club så fort du lander på den kypriotiske riviera. Basert på erfaring, så er følgende kveld svært gunstig når det kommer til en god kveld på byen i Ayia Napa:

– Vorspiel på hotellrommet sammen med andre partykåte ungdommer fra klokken 20:00-23:00.
– Videre til Norway Pub/Grabbarna Grus  fra 23:00-24:00. Ta et par pils.
– Fra Norway Pub/Grabbarna Grus til Castle Club. Holder seg der til rundt klokken 4, før man setter snuten mot hotell Kalypso der det er nachspielstemning helt til klokken 8 på morgenen.

Kan anbefales. Men det ødelegger mye av døgnrytmen. Uansett; Castle Club i Ayia Napa er et tre etasjers utested som er formet som en borg. De tre etasjene er spekket full med musikk, men forskjellig musikk. Det er litt som på «Samfundet» i Trondheim der alle etasjene er fylt med forskjellig musikk og forskjellig stemning.

Prisene på Castle Club i Ayia Napa er kanskje litt høyere enn andre steder i Ayia Napa, så det gjelder å være ganske full før du kommer hit.

Sjekk ut billige hotell i Ayia Napa her.

3. Auditorium i Alanya

Vi må til Tyrkia for å finne det tredje beste utestedet i Syden. Auditorium er hos mange synonymt med utelivet i den tyrkiske badebyen Alanya. I tillegg til Auditorium eier også disse tyrkerne utestedet Robin Hood – som også blir sett på som et svært godt alternativ til de som skal utforske nattlivet på den tyrkiske riviera.

Auditorium ligger cirka 20 minutter unna bysentrum, men det går daglig mange busser til og fra nattklubben. Tips; stell deg utenfor Robin Hood og spør etter hvor bussene går fra, så tar det kun to minutter å gå derfra til bussholdeplassen. Inngang koster rundt 5 (?) € , men det er så absolutt verdt det.


Når du kommer inn på nattklubben, så er det første du ser en utendørs «lounge» med badebasseng, haugevis av bartendere og lettkledde tyrkiske dansere.

Her er drinkene svært billige, og du kan få tak i shotter med prosent opp mot 60 om dette er noe som frister. Men det skal også sies at jenter kan føle seg litt beglodd og kanskje også litt ukomfortabel om man sprader rundt på dansegulvet i bikini. Tips; bruk hodet når du er på Auditorium – i likhet med alle andre nattklubber.

Sjekk ut billige hotell i Alanya her.

4. Blue Moon, Ayia Napa

Skal du dra for å se på ferdig utdannede norske og svenske bartendere i Ayia Napa? Ta deg turen innom Blue Moon – der de beste bartenderne står på rad og rekke for å mixe fantastiske drinker til skandinavisk ungdom. I ville og stemningsfylte lokaler finner du den litt yngre delen av partyturister i Ayia Napa. Det er gjennomgående at de fra 16-20 år henger her, mens de litt eldre tar hele kvelden på Grabbarna Grus litt lengre oppe i gaten.

Når du ankommer et av Ayia Napas ungdomshoteller, så står det ofte svenske selgere klare for å selge deg billetter til forskjellige arrangementer. Blant disse er også skumparty som avholdes på Blue Moon, og trekker veldig mange gutter – og en del jenter. Hver onsdag står skumparty på menyen, mens det de andre dagene er en litt roligere stemning i en av de største nattklubbene i Ayia Napa.

Sjekk ut billige hotell i Ayia Napa her.

5. Grabbarna Grus – Magaluf & Ayia Napa

Det svenske konseptet Grabbarna Grus har i en årrekke dominert den skandinaviske partyfaktoren både på Magaluf og i Ayia Napa. I tillegg til å eie klubber som Blue Moon, så har de også et «hovedlokale» i hver by. På Kypros er Grabbarna Grus beach club formet som en steinborg med sånn type «flintstone»-tema.

Sjekk ut billige hotell i Magaluf her.

For Grabbarna Grus har en finger med i spillet på både Ayia Napa og i Magaluf.

I Magaluf er det en litt større Beach Club, men også denne er preget av en noe utradisjonell stil hva angår nattklubber. Det er ikke det at disse nattklubbene i seg selv er så utrolig fantastiske, men selve konseptet fungerer utrolig bra i og med at de arrangerer alt fra bartenderutdanning til fester på stranden med ubegrenset drikke.

6. Starbeach – Hersonissos

På StarBeach smelter musikk og mennesker sammen til et paradis. Den perfekte blanding av lange varme soldager, stranden, barer, bassenger og sinnsyke fester hvor verdens beste DJer spiller. Stedet hvor alle har et felles mål: Å ha den beste ferieopplevelsen noensinne. StarBeach

StarBeach finner man på Kreta, nærmere bestemt Hersonissos. Sommeren 2013 fikk man nyte kjent musikk fra store artister som blant annet Hardwell, AfroJack, R3HAB, Showtek og mange mange flere.

Stedet kombinerer en avslappende dag i solen, vannaktiviteter og paraplydrinker med skumfester og fantastiske sceneshow. Alt på et sted. Ukentlig kjører de temafester kalt Lovestar Neon, Recovery party og Beach Flirt.

Vi har samlet en del videoer som absolutt er verdt å ta en titt på. I 2013 fylte StarBeach 20 år, sommeren 2014 kommer til å overgå alt de har gjort noen gang. Frister det??
Kontakt oss gjerne mer informasjon.

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *