Opplev det beste av Tyrkia på partyferie

Opplev Tyrkia på sitt beste

Middelhavskysten er et perfekt sted for billig ferie til Tyrkia. Hvis du leter etter en strandferie er Tyrkia et sted å dra i sommermånedene. Her vil du finne ferieparadiser som Side og Alanya, og det er ikke uten grunn at mange ungdommer og andre familier stikker til Alanya for en skikkelig ferie hvert eneste år.

 

 

Ha i bakhodet når du planlegger en strandferie at mange av strendene i Tyrkia har ingen badevakter, men du kan gjøre det trygt ved å ikke svømme alene. De opplever drukninger og stygge episoder på strendene fra tid til annen. I Fethiye finner du Patara Beach, Oludeniz Beach og Calis-stranden. I Alanya finner du Side Beach og Olimpos Beach. Det er mange steder å besøke i Tyrkia, og til tross for at enkelte har noen dårlige erfaringer med ferielandet vil du være ganske sikker på at du skal få en fin ferie dersom du planlegger godt og besøker de riktige stedene.

Du vil dra hjem med en fantastisk brunfarge og føle deg mer avslappet enn du noensinne kunne forestilt deg. Siden billig ferie til Tyrkia dekker en strandferie kan det være lurt å planlegge noen netter på ulike nattklubber for litt mer moro. Du vil finne technoklubber og noen raveklubber i tillegg i sentrum av de virkelig store byene. Området har blitt godt kjent for nattelivet. Bare husk at det er ikke anbefalt at kvinner går til disse klubbene alene – da det kan oppleves som svært ubehagelig for nordiske kvinner å oppsøke disse stedene.

Hvis du ønsker å se noen attraksjoner i Tyrkia i stedet for å bruke all din tid på stranden kan du besøke noen av de gamle ruiner eller noen av bygningene som har en lengre historie bak seg. Arkitekturen av bygningene alene er flott å se på. Hvis du reiser til Istanbul vil du ha en sjanse til å se og dra på omvisning i Topkapi-palasset. Dette er et fantastisk område å se og oppleve.

Planlegg ferieturen i god tid – eller kjøp restplass

Planlegg billige ferier og ta med vennegjengen bort til Tyrkia i ferien. Helligdager er gode tider for å tilbringe i andre land for å se hvordan de opplever feriedagene. I sommerhalvåret er det veldig mye party i de største byene, men aller mest populært er naturligvis Alanya.

Du kan lære mye om hvordan andre land ved å dra nedover på en skikkelig fylletur. Blant annet kan du lære hvor hissige sør-europeiske hotelleiere blir når du oversvømmer hotellrommet, kaster opp ut over verandaen og ringer på dørklokken på hotellet klokken 04:30 en vanlig onsdag i Alanya. Dette i seg selv vil være morsomt og spennende. Nyt området og menneskene mens du er på ferie.

Kommer mer info

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *