Om oss

bilde 2PartyFerie.com er en portal som ble åpnet våren 2010. Målet med siden er å ha en god informasjonskanal om hva som foregår på de ulike partydestinasjonene til en hver tid.

Vi har en visjon om at gjennom å lese våre artikler skal våre lesere få en bedre opplevelse når de drar til et av reisemålene vi har beskrevet.

Vi som arbeider med siden har alle en lang karriere som sydenturister med hovedvekt på typiske partydestinasjoner som Ayia Napa, Magaluf, Hersonissos, Kos og Alanya. Ved å bruke den kunnskapen og de erfaringene som vi har bygget opp igjennom en årrekke håper vi å kunne tilby hjelpsomme, klassiske og innovative artikler som gjør partyferien din til en syk opplevelse.

 

 

PartyFerie.com er den eneste norske portalen som tilbyr godt redaksjonelt innhold charterturister har nytte av. Sidens artikler dekker alt fra hvor det er lurt til å dra på partyferie til gode økonomiske tips når du er ute og reiser. Vi kan garantere deg en hyggelig opplevelse her på PartyFerie.com. Send gjerne spørsmål via vårt kontaktskjema, det gjør oss bare glade å kunne hjelpe til.

Takk for at du besøker siden!

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *