MAGALUF BLOGG: Svensk gjesteblogging

Då har halva kursen gått. Vi har varit på många grymma fester. Bland annat har vi varit på grabbarna grus partybåt, men æven på deras skumparty. På båda festerna var det fri bar vilket vi alla utnyttjade på bæsta sætt. Precis som festerna rullar skolan på som den ska. Vi lær oss nya saker varje dag bade I och utanfør baren.

I den klassiska salen får vi blanda drinker med riktig sprit. Lærarna har satt større press på oss och nu får vi inte kolla I drinkpappret nær vi ska blanda drinkarna, så man måste førsøka læra sig læxan till varje lection som brukar vara circa 5 nya drinker per gang.

I flairingsalen anvænder vi dæremot bara vatten. Dær prioriteras stil och snabbhet nær man blandar drinkarna. Våra lærare ær fantastiskt kunniga och inspirerande. Dem gør verkligen denna kursen till något alldeles extra. Eftersom att vi smakar på I princip alla spritsorter I baren och alla drnkar vi gør har man verkligen fått en ny uppfattning om vilka drinker som ær godast.

Eftersom man festar næstan varje dag blir det ganska dyrt att leva hær. Vi førsøker spara in pengar genom att laga mat på rummet så ofta vi kan. Æter man på restuarang kostar det kring 10 euro/person. Nær vi lagar mat på rummet kan man få sig en malted før under 3 euro.

 

Man njuter varje dag æven om visa dagar ær lite jobbigare æn andra att vakna upp på. Ikvæll blir det fest då vi børjar kl 16:00 imorgn eftermiddag. Det væntas hærliga mænniskor och många goda drinker. Vi ønskar att alla andra kunde må lika bra som vi gør hær I magaluf. Vi ær kungar på natten och kungar på dagen ! Love from Maglaluf

 

// Roomies Viktor & Elias

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *