MAGALUF BLOGG: Dagene går, hva har skjedd?

Magaluf-Partybåt2

Nå har vi vært i Magaluf et par dager, og vi kan sammenfatte det med en setning: FOR ET LIV!! Vi starter kan starte litt med og fortelle om barskolan. Vi har skole tidlig og sent annenhver dag, helgene har vi fri! Så langt har vi lært om vodka, rum, likører og Gin. Vi har lært hvordan man lager alkohol, og hvordan man smaksetter alkohol. Vi har lært å blande drinker som Tequila Sunrise, Cuba Libre, Mojito, også coctailer som Side Car, Cosmopolitan og Grasshopper. Drinkene lages på forskjellige måter som f.eks bygg,shake og muddla som de sier på svensk.

I flairsalen lager vi drinkene med vann, øver på working flairs og forskjellige måter å free poure på. I den klassiske baren lager vi drinkene som om vi skulle jobbet i en 5 stjerners coctail bar.

I dag hadde vi også en lekseprøve for å se hvordan vi lå ann i forhold til hva vi har lært så langt (Vi fikk selvfølgelig en god score). Første uke på skolen er over og så langt er vi veldig fornøyde med opplegget. For det første har uka gått veldig fort, man har ikke et kjedelig sekund på barskolan, det går i et med all slags moro. Lærerne på skolen holder veldig høy kvalitet og kan absolutt alt som er verdt å kunne om bartenderyrket pluss litt til.

Vi har selvfølgelig ikke bare vært på skolen disse dagene, det har vært mye festing! Grabbarna Grus Beach Club har stått for underholdning hver kveld, det har vært så fullt at det nesten ikke har vært mulig å gå rundt. Helt utrolig hvor bra liv det er her om dagen. Vi var også med på partybåten til grabbarna grus beach club, det er noe ALLE må prøve. Partybåten koster 35 euro, og er helt klart blant en av de beste festene i hele Magaluf! Under hele partybåten er det fri bar, noe man også merker på folk etterhvert!

 

Idag kommer DJ Knappen og Hakim fra NRJ Sverige, og imorgen bråker det løs med den aller

Magaluf-partybåt

beste festen i hele Magaluf. SKUMPARTY PÅ GRABBARNA GRUS

Vi vil også si at det er supert at dere sender inn spørsmål, og vi svarer så fort vi kan! Ta også gjerne tak i oss om dere skulle se oss gå rundt i Magalufs gater og utesteder. BEACH CLUB; BOOM! Det har blitt tatt en del bilder av de forskjellige bildene her nede, de kan dere se på Grabbarna Grus fanpage på Facebook.

 

N & P

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *