Kastet ut av hotellet i syden – Hva gjør du?

Kastet ut av hotellet i Syden – hva gjør du?sovende mann

Det er et velkjent problem for flere hundre ungdommer hver eneste sommer; man lager litt trøbbel på hotellet som gjør at resepsjonisten og hotelleieren mister besinnelsen og ber dere dra til h*****.

Så står du der på en søndag morgen – i syden – uten hotellrom. Hva gjør du?

To soleklare problemer

Problemet er naturligvis at de aller fleste hoteller sier at de har fylt opp rommene sine med andre partykåte ungdommer. Det er problem nummer èn.

Problem nummer 2 er selvfølgelig at det er over hundrevis av ungdommer som satser på at de stikker ned til Syden og håper på å skaffe seg et billig hotell på dagen. Slike ting presser jo prisene ekstremt høyt opp, og det er klart at dersom du satser på å skaffe deg en ukes billig hotellopphold i Magaluf eller Ayia Napa i midten av juli, så har du misforstått kraftig.

Hvordan bestiller man nytt hotell?

Så – hvordan løser du floken? Hvordan skaffer du deg et nytt hotell så kjapt som mulig?

Vårt beste tips er å komme deg til en internettcafè og bestille hotell på nettet. Hvis du går rundt og hører rundt hva prisene per natt er kommer hotelleierene vil i 99 % av tilfelle skru prisene høyt opp som følge av at de vet at norsk, svensk og dansk ungdom både er desperate og har en rimelig tykk lommebok.

Bestill fra booking.com (Sjekk link) om du skal kjøpe hotellopphold midt i sommerferien. De har rimelige priser såfremt det finnes ledige rom.

Om det blir helt krise, så kan du jo «kræsje» hos noen folk dere har møtt der nede, men det å snyte på andres hotellopphold er egentlig ikke noe som anbefales. Ei heller er det jo lovlig i forhold til de forskjellige hotellenes regler.

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *