Hva er verdt å få med seg i Alanya?

Alanya er Tyrkias viktigste og mest sjarmerende ferieby i Middelhavsregionen. Dette er en vakker by med flotte promenader og et yrende turistliv. En flott havn som grenser ut mot Middelhavet gjør Antalya annerledes enn mange andre feriebyer. Dette er et fascinerende sted i Tyrkia som er dessuten kjent for sin naturlige skjønnhet snarere enn kunstige promenader og tukling med naturen.

Alanya huser også titalls barer, puber og utelivsmuligheter for deg som er ute etter denne type ferie. Som regel er det flest svensker som tar turen til Tyrkia, men det er også rom for nordmenn – om de aksepterer at de er i undertall på så og si samtlige utesteder.

Nærmere Antalya ligger steinstranden Konyaalti Beach som presenterer et panorama av den majestetiske fjellkjeden. Litt lengre unna ligger Bey Dagi som er nasjonalparken sammen med Topcam Beach – og begge er utstyrt med overdådig natur.

Antalya blir dermed en naturlig ekspedisjon med følelsen av naturens skjønnhet. Shopping er ikke en stor ting her. Folk kommer hit på grunn av det enorme utelivet og den vakre naturen du kan oppleve. Det er imidlertid ingen kjiphet eller kjedsomhet slik som skjer andre feriesteder. Det er nok flere ting å bli betatt langsomt og nå den himmelske skjønnhet som du kan finne i Alanya.

Robin Hood er den nattklubben som ansees for å være en av de klart beste, og det skal godt gjøres å ikke trives her om du er ute etter «dunk dunk»-musikk og høy partyfaktor. Terningkast seks gis fra veldig mange av partyturistene som har vært i området og opplevd stemningen her.

 

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *