Magaluf – et godt alternativ på Mallorca

The sun always shines in Magaluf

Magaluf-partybåt

Det er nesten alltid sol i Magaluf, som ligger på den spanske øya Mallorca – og det betyr at du kan nyte feriestedet hver dag under ferien din. Dette er stedet hvor masseturisme har blitt praktisert i mer enn et halvt århundre, noe som resulterer i gjestfrihet og gode muligheter for deg som turist. Det å dra på ferie til Magaluf har blitt mer og mer populært blant sydenturister over hele Europa, og nå melder også amerikanerne seg på trenden om å dra til Magaluf på sommerstid.

 

Tenk deg de hvite sandstrendene i varme, solfylte dager 300 dager i året. Krystallklare turkise vann og underholdningstilbud som spenner fra en fantastisk uteliv til et mangfold av valgmuligheter for sunn familiemoro. I Magaluf er alt mulig – også det å ta seg en rolig familietur. Men vi må innrømme at det er mest ungdommen som nå til dags reiser nedover til Magaluf, og i år 2011 forventes det å bli et helt sinnsykt trykk der nede av partykåte ungdommer på fylletur.

Magaluf passer for alle

Enten du er under 25 og med venner, litt eldre, og med din ektefelle og barn er en Magaluf-tur noe du aldri vil glemme, og vil definitivt gjenta. Det viser seg at de ungdommene som velger Magaluf som sin første sydentur som regel kommer tilbake.

Når du ankommer Magaluf etter en litt lengre busstur fra flyplassen er det en rekke flotte hoteller og leiligheter som er tilgjengelige for enhver smak og budsjett.

Sjekk ut reiser til Magaluf billig hos booking.com eller Magaluf Takeover

Din eneste utfordringen vil være å prøve å velge mellom den tilsynelatende endeløse utvalg av ting du kan gjøre mens du ferierer i Magaluf. Det er nærliggende vannparker, Marineland, Aqualand og Western Water Park – som gir underholdning alle aldre. Go-kart racing, drageflyging, ridning, dykking, vindsurfing og jetski – er bare noen av alternativene som vil være tilgjengelig til deg i Magaluf. Så om du skal på ferie til Magaluf i år, så vet du hva du har å deale med!

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *