Hotell Takkas i Ayia Napa – et ungdomshotell

Skal du på partytur uten helt å ha bestemt deg for hvilket reisemål du skal velge – eller har du bestemt deg for Ayia Napa, men vet ikke hvilket hotell det lønner seg å booke?

Vi gir deg en pekepinn på hva du kan forvente deg om du bestiller ferie på Hotell Takkas i Ayia Napa.

Først må vi fortelle litt om hva andre har sagt på internett om dette hotellet (kommentarene er hentet fra engelske nettsider, oversatt og omskrevet):

«Et helt greit ungdomshotell, men ikke noe særlig mer enn det. Billig. Og du får det du betaler for.»

«Takkas i Ayia Napa booket vi i 2010. Hadde forvetninger om akkurat det vi fikk; et helt OK hotell med muligheter for (svært) god frokost, engelsk frokost med bacon, egg og bønner. Opplevde at det var veldig mange svenske jenter og gutter som hadde booket dette hotellet sammen med oss.»

«Hele hotellet blir omgjort til en eneste stor partyplass når solen går ned. Spritfester, «inn-og-ut-vandring» fra alle rom og mye hook-ups gjorde at vi bestilte dette hotellet også til neste år. Men sengene er j**** dårlige, det anbefales å dra ut madrassen og sove på gulvet da det føles som om man sover på betong!»

Det er liten tvil om at den jevne partyturist er sånn helt OK fornøyd med hotellet. Det går igjen at stemningen og festingen på hotellet er svært godt, men at man kanskje burde hatt en standard som overgår det eksistrende nivået. Nå er det en gang slik at de færreste bryr seg så veldig mye om hotellrommet når de er i Ayia Napa, og så lenge man har en seng (som er stor nok til 2), kjøleskap og air-condition, så bør man vel holde seg relativt fornøyd.

 

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *