Hersonissos 2015

Skal du til Hersonissos i 2015? Hersonissos har lenge vært et skandinavisk sted men…

Vi har vært å jobbet der i to sesonger, og vi merket en stor nedgang fra skandinaviske fra første til andre året. Det er alltid et MEN, Hersonissos er et dritkult sted! Første stedet vi har vært to sesonger på rad!!

Uteliv

Utelivet i Hersonissos er spesielt. Det er en bargate hvor utstedene eier begge sidene av gaten. Den eneste originale skandinaviske baren ligger nederst i gaten, den heter Havana Club. Vi skal skrive mer om denne senere, det var her vi jobbet i to sesonger. Her samles alle nordmennene, så man blir en stor gjeng som knytter tette bånd (for resten av livet?).

Før dere drar nedover vil vi anbefale å ta en kikk av Starbeach har å by på. Her er det ofte store DJ’er som spiller. Dette stedet stenger tidlig, så ikke vær redd dere går glipp av festen i bargaten, for alle er her!

Hotell

Alle hotellene Apollo anbefaler har vi sett fornøyde besøkende. Er det et sted vi virkelig anbefaler en reiseoperatør er det Hersonissos. Se på hotellene Apollo tilbyr her.

Dagtid

På dagtid samles alle på Starbeach, enten for dagsfylla eller bare slappe av. Her er det mage vannleker for de som ønsker litt action i ferien. Ikke glem å ta bungee jumpen før dere reiser hjem!

Hvis dere ønsker en litt roligere loungestemning stikk innom Palm Beach. Skal dere være der en hel dag, ta dere råd til de dyre solsengene

Hvor skal man spise?

Er det en restaurant vi virkelig anbefaler så er det Tervana Avli. Fantastisk mat!! Og du skal ikke se bort i fra at de snakker norsk 🙂

 

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *