Gjøkeredet vs Norway Pub

Tidligere på Partyferie.com har vi kåret vinneren av ”Ayia Napa vs Magaluf – hvilken partydestinasjon er den beste”. For det er ingen tvil om at det er skandinaviere som er de ivrigste charterturistene til disse to feriedestinasjonene. Både på Magaluf og Ayia Napa finner vi spor av norske klubber/puber, noe som gjør at det nok en gang er duket for konkurranse. Her er konkurransen; Gjøkeredet på Magaluf vs Norway Pub på Ayia Napa!

I denne konkurransen setter vi følgende kriterier til bunns;


– Stemning

– Priser
– Konkurranser og andre aktiviteter
– Innredning

Stemningen

Stemningen på Norway Pub kan minne mye om stemningen hjemme på nattklubbene i Oslo på sommerstid. Utelukkende (eller, i hvert fall nesten) norske eller skandinavisk musikk, noe de norske gjestene setter stor pris på. Liten andel utlendinger tar turen innom Norway Pub.

Gjøkeredet kjører et litt annet konsept enn Norway Pub da de inviterer til fotballkamp i helgene og rolige omgivelser på dagtid. Stemningen er dog i taket på Magalufs beste pub når natten nærmer seg og gjestene inntar posisjon. Gjøkeredet brukes også til nachspiel ved spesielle anledninger som båttur om kvelden eller liknende.

Norway Pub,

Ayia Napa: 7/10
Gjøkeredet, Magaluf: 7/10

Priser

Det er ingen hemmelighet at prisene på de norske pubene/barene er relativt mye stivere enn på de andre nattklubbene på Ayia Napa og Magaluf. Fortsatt ligger prisene tre ganger så lavt som på nattklubber i Norge, men det finnes rimeligere alternativer dersom du har tenkt til å ta hele kvelden på samme sted.

Gjøkeredet og Norway Pub har de samme prisene på pils, men drinker kan variere etter utvalget. Prisen på en øl på de norske pubene ligger på 3€, og i nabohuset ligger prisene på ca det halve.

Norway Pub, Ayia Napa: 5/10
Gjøkeredet, Magaluf: 5/10

Konkurranser og andre aktiviteter

For der du kanskje skulle tro at Ayia Napa skulle dra i fra med sine ville båtturer, store folkemengde og spisset konkurranse, skjer det motsatte. Norway Pub er vel nærmest strippet for kreativitet når det kommer til det å arrangere ting og få med seg folk på diverse aktiviteter. Det er egentlig ikke så mye mer å si enn det.

Gjøkeredet på sin side har en enorm aktivitetsplan – alltid!
På sommerstid kan fort timelisten se slik ut;
18-19: Happy Hour med halv pris på pils
19-20: ”Wet T-Shirt Contest”  – som naturligvis er ganske populært.
20-22: Båtparty på sjøen i regi av Norway Pub med diverse tilbud og aktiviteter inkludert
22-24: nachspiel med det som skulle høre til

Og etter 24 er det vel duket for å utforske andre plasser på Magaluf. Klar seier til Gjøkeredet på denne posten.

Norway Pub, Ayia Napa: 2/10
Gjøkeredet, Magaluf: 8/10

Innredning

Innredningen har en del å si på stemning, antall mennesker og generelt tilfredsstillende krav du setter til et utested. Vi kan vel kort bare si at begge puber kjører klassisk norsk innredning med fotballskjorter i taket, vimpler på veggene og et ganske stort dansegulv. Norway Pub må sies å være nesten dobbelt så stort som Gjøkeredet i tillegg til å ha litt mer hygieniske toaletter. Relativt likt, men også her får vi en vinner.

Norway Pub, Ayia Napa: 8/10
Gjøkeredet, Magaluf: 6/10

Samlet poengsum:

Magalufs lille norske perle går av med seieren da de får 26 poeng mot Norway Pubs 22. Partyferie.com gratulerer Magaluf med å bli kåret til den beste norske puben på et av verdens største og mest populære partydestinasjoner!

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *