GG Reiser hotell

Vi har samarbeid med noen av Magalufs mest populære ungdomshotell. Vi har gjort jobben for deg og valgt ut de beste leilighetshotellene midt i sentrum og nærme stranden og Grbbarna Grus Beach Club.

Hotell Torrenova Playa

Det ultimate leilighethetshotellet for ungdommer med fantastisk utsikt over middelhavet. Her er det et stort poolomeråde med solstoler, poolbar og musikk. I leilighetene er det kokeplate, AC, safe, dusj/WC, kjøleskap og terrasse/solbalkong.

Hotell Florida ligger fint til ved Magaluf Stranden. Det er et stort bassengområde med utsikt over Magaluf Stranden. Her for du i freshe hotellrom med for 2-3 personer. Rommene har AC, safe, dusj/WC, TV og ballkong. Hotellet er bare for voksne, så her slipper du barneskrik om morgenen! På hotellet er det en bufferestaurant, bar og terassecafe. Halvpensjon inngår i prisen. Hvis man ønsker helpensjon kan det legger til for 7,5 euro per dag eller All inclusive for 14,50 euro per dag.

Hotell Belluve

Dette ungdomshotellet ligger rett bak bargaten og har perfekt plassering midt i Magaluf sentrum. Her bor du med nærhet til barer, restauranter og bare et steinkast fra stranden. Det er en dobbelseng i rommet, med mulighet for å få inn en ekstraseng hvis man er 3. Hotellet har bassen med fine solsenger og poolbar. Her finnes det også restaurant og to barer.

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *