Før du bestiller ferie

På denne siden har vi samlet masse informasjon som er relevant for deg som skal på partyferie.

Hvilke destinasjoner bør man dra til ?

Magaluf

Magaluf har seilt opp som en klar favoritt blant både gutter og jenter. Magaluf topper både våre spørreundersøkelse og antall registrerte reiser hos skaltil.no. Ønsker du feste ut i de sene nattetimer er Grabbarna Grus Beach Club et klart førstevalg. Her får du alt fra skumparty til forskjellige tema kvelder som kinky pinky og army night! Ønsker du utdanne deg som bartender samtidig som du er på ferie kan vi anbefale barskolan Magaluf!

Ayia Napa

Ayia Napa har blitt en «hit» blant ungdommer, og blir ofte synonymt med partyferie for veldig mange skandinaviere. Hundrevis av nattklubber og barer preger den kypriotiske kystbyen, og utelivet her omtales som kanskje verdens beste og mest intense. Planer om å dra på ferie uten å sove? Book deg inn på et av Ayia Napas villeste ungdomshoteller!

Hersonissos

Kritthvite strender med lyseblått vann og deilige temperaturer er det folk flest forbinder med de greske øyer. I tillegg til hvite murbygninger og høy partyfaktor selvsagt. Hersonissos er (naturligvis) ikke noe unntak, og det finnes et yrende uteliv her som vokser og vokser for hvert år. StarBeach er virkelig verdt å sjekke ut.

Alanya

Mye omdiskutert partysted som hører til i et av de varmeste sommerlandene som er vanlig å dra til for oss nordmenn. Her er det et mer internasjonalt miljø enn på for eksempel Ayia Napa og Magaluf, der som oftest skandinavisk ungdom setter preg på utelivet. I Alanya har lokalbefolkningen vist seg å sette pris på det yrende nattelivet. I tillegg består Alanya by av utrolig mange fine hoteller, så her har du mulighet til å skjemme deg bort litt.

Kos

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *