Dårlig råd? Skaff deg sommerjobb i syden

Vil du ha sommerjobb i syden?

Havana

Sliter du med økonomien, og kan trenge et lite løft for å skaffe deg noen kroner ekstra i sommer? Er du glad i å feste, eller foretrekker du å møte nye mennesker fremfor å jobbe i en kjedelig butikkjobb? Hvis du svarer ja på samtlige spørsmål, så tror jeg kanskje at du er klar for en sommerjobb du sent eller aldri vil glemme.

Det har seg slik at der det er turisme finnes det også en hel del jobbstillinger som må besettes. Dette gjelder ikke kun utdannede reiselivsledere og hotellsjefer, men alt fra innkastere på utesteder til servitører og bartendere. I tillegg har du kanskje møtt på noen av disse (primært svenske) selgerne som skal selge deg billetter til skandinaviske fester i Magaluf og Ayia Napa? Noen må være disse også.

Mange unge turister er ikke fornøyd med bare å være i syden en uke eller to. Som du kanskje allerede er klar over, er det veldig dyrt å feste på i flere måneder i strekk, slik at løsningen for mange er å ta seg arbeid nede i et av partydestinasjonene. Men det er ikke jobb for alle, og du må ikke være veldig kresen når det kommer til type arbeid.

 

Hva slags jobber får man i syden?

Så, kan hvilke jobber du får? Klubber og barer trenger folk på ulike stillinger. Noen av de jobbene du kan få er promoteringsarbeid, danser, bartender, DJ, stripper og servitør. Det vanligste er å være innkaster eller promotør hos en av de største nattklubbene, og prøve å få flest mulig folk til akkurat denne nattklubben. Kanskje ikke det mest spennende eller innbringende du kan bruke sommeren på – men husk på at du ikke skal være veldig kresen på hvilken sommerjobb du tar om du skal jobbe i.

Lønnen er ikke mye å skryte av, men hver euro hjelper når du er på partyferie kombinert med arbeidsferie. Avhengig av din hvilken jobb du har får du utbetalt 20-40 euro per natt. Ikke bare får du betalt, du får også gratis drinker! Så du sparer en hel del alkoholpenger på å arbeide der nede, det skal du vite. Men om det er verdt det er jeg ikke helt sikker på.

Hvordan få en jobb? Send oss en mail på kontakt@partyferie.com så kan vi sette dere i kontakt med riktige personer!

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *