Bestill reise

Vi tilbyr nå sammen med vår samarbeidspartner de råeste turene til Magaluf. Her sparer du mye på pakkereisen som inneholde fly, hotell og VIP pakke. Les mer om den her!

Vi har reist mye og har laget en sydenguide over sikre søketjenester/reiseselskaper:

 

Vår nyeste samarbeidspartner GG-resor er et seriøst firma fra Sverige. De står også bak det kjente konseptet Grabbarna Grus. De vet hva ungdommer som skal til syden trenger mest, trygghet og moro! Les mer om samarbeidet vårt her
Apollo har arrangert reiser siden 1999 og vi ser på dette som det mest seriøse charter selskapet. De er spesialister på Hellas, men har også reiser til de beste reisemålene for ungdom:

 

Vi har vært gjennom mange søkemotorer for pakkereiser og fly, men ingen er så bra som Travelmarket! De søkene vi har gjort har alltid vist at du finner det rimeligste billettene.

Supersaver og Skyscanner er et annet godt alternativ hvis du ikke finner drømmereisen med Travelmarket.

 

Radiosson Blu ble etablert i 1909. Alle gangene vi har bodd her, har vi forlatt hotellet med et smil og sagt vi kommer tilbake. Sjekk om det er et Radisson Blu hotell på din neste destinasjon her.

Hvis det ikke er et Radisson Blu hotell på din destinasjon, er Nordic Chocie Hotels et veldig godt alternativ. Finn ditt hotell her.

Finner du ikke et hotell ved din destinasjon anbefaler vi å sjekke Hotelopia. En veldig god søkemotor som finner gode hoteller for deg!

Er du ute etter veldig gode tilbud kan vi anbefale å sjekke reisesidene til Let’s deal. Meld dere inn slik at dere ikke går glipp av de gode tilbudene!

Dagbladet har skrevet en artikkel om hvor mye du kan spare ved å gjøre jobben selv. Så for de med is i magen kan følge stegene under. Vi kan hjelpe dere å skreddersy pakker hvis dere sender oss en mail i kontaktskjemaet.

 

Steg 1: Fly

Vi har rundet mange søkemotorer, men denne som tar med både Norwegian og Ryanair er unik:

Søk etter flyplassen dere skal til:

Magaluf – flyplass Palma de Mallorca

Ayia Napa – flyplass Larnaca

Hersonissos – flyplass Heraklion

Alanya – flyplass Antalya

Kos -flyplass Kos

 

Steg 2: Hotell:

Hotell kan være vanskelig å finne, vi har derfor samlet de vi anbefaler. Skal dere på en skikkelig partytur, anbefaler vi dere å sjekke ut vår samarbeider sine Takeover Hotell

Magaluf

Ayia Napa

Hersonissos

Alanya

Steg 3: Transport i utlandet

Vi jobber med en god avtale og vil komme tilbake til dere når den er klar

Steg 4: Transport fra Oslo og omegn:

Skal dere fra Oslo eller andre steder nært oslo? Bestill transport til Gardermoen, Rygge og Torp for en billig penge.

Steg 5: Pakkeliste

Vi driver å utvikler en anbefalt pakkeliste både for dere som skal på partyferie og for dere som skal ned å jobber.

 

Siden inneholder kommersiell reklame fra våre samarbeidspartnere

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *