Sol Lunamar Magaluf

Sol Lunamar – et godt ungdomshotell i Magaluf

Bildet er hentet fra Tripadvisor

Bildet er hentet fra Tripadvisor

Sol Lunamar er et ungdomspalass om sommeren. Det er sentralt, stappfullt av ungdommer som kun er ute etter å drikke 24/7 og har en relativt høy standard.

Sol Lunamar er et hotell som på mange måter fyller de tomrommene Terranova legger igjen.

Her får du ypperlig service, litt bedre rom – samt bedre muligheter til å bli kjent med ungdommer på hotellet, da det er utrolig populært å kjøre det opp med vorspiel i baren som er tilknyttet til hotelletDu skal i hvert fall ikke være redd for å ikke bli kjent med noen nye fjes om du tar inn på dette hotellet i sommer – det garanterer vi!

Sentral beliggenhet

Det som anses som sentrum av Magaluf ligger kun et steinkast unna beboende på Sol Lunamar. Shoppingmuligheter, nattklubber og matbutikker ligger alle i rundt 200 meters omkrets, noe som gjør dette hotellet til et av de mest sentrale i den spanske partybyen. Har du et behov for å bo sentralt, så er dette definitivt hotellet for deg.

Resepsjonen er døgnåpen, noe som betyr at du kan løpe inn og spørre dumme spørsmål klokken 04:30 en helt vanlig tirsdags kveld. Her er det også større rom for å gjøre «feil» enn det for eksempel er på Terranova Playa, der servicen ikke alltid er på topp hos fulle nordmenn, svensker og engelskmenn som skal prøve å presse ut noen dumme svar fra de som jobber på hotellet.

Stranden er heller ikke langt unna. Faktisk er det bare 200 meter (typ 3 minutter) å gå til stranden fra Sol Lunamar, noe de aller fleste benytter seg av når det blir litt for varmt å sitte på bassengkanten og nippe en drink.

Bestill Sol Lunamar hos Booking.com

Skal du bestille hotellopphold hos Sol Lunamar og fly til Magaluf, så bør du bestille utenom charterselskapene. Booking.com er nok det selskapet som gir deg best pris.


Hva sier folket om Sol Lunamar i Magaluf?

Noen sitater fra folk vi har funnet på internett og som har sendt inn informasjon om Sol Lunamar til oss:

«En av de beste feriene i våre liv ble satt i regi av et fantastisk hotell. Vi visste egentlig ikke helt hva vi gikk til da vi bestilte dette hotellet (og destinasjonen i seg selv) , men må så for all del si oss fornøyde.» – jentegjeng på rundt 20 år. Sendt inn av Marie.

«VI var litt usikre da vi bestilte uspesifisert ungdomshotell i Magaluf, men traff veldig godt da vi endte opp på Sol Lunamar. Kan bare si positive ting om hotellet; god og tolerant resepsjon, sentralt og det er lov å ha nachspiel her! 😀 . «- funnet på et engelsk forum for reisende.

Bestill i dag!

Vi kan i hvert fall garantere deg at du får en fin guttetur/jentetur om du sjekker inn på dette hotellet. For å være helt sikker på at dette er noe for deg, så kan du lese mer om hotellet hos Booking.com for å være helt sikker på at dette er noe for dere.

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *