12 utrolig morsomme spill til partykvelden

Her kommer et et par tips til hvordan du kan gjøre vorspielet enda bedre. Disse brettspillene kan fungere som den ultimate icebreaker, og vil klart være med å sørge for at stemning når topp før veien går videre..

I samarbeid med vår partner Coolstuff presenterer vi disse 12 fantastiske spillene.. Hvilken er din favoritt?

JENTEKVELD BRETTSPILL – Det perfekte spillet for deg som skal lære nye venninner å kjenne, eller komme tettere inn på dine gamle! Mer enn 400 myke, harde, sexy og nysgjerrige spørsmål.

OPEN HEARTED SEX TALK – Når det kommer til sexprat, er det sannheten, hele sannheten og bare sannheten som duger. Open Hearted Sex Talk leverer nettopp det.

JUMBO PLAYING CARDS – Størrelsen på denne store leken fører til stor lek – møt jumboleken som viser at størrelsen faktisk spiller en rolle. Eller, spiller kort, i hvert fall.

IDIOTKUNNSKAP BRETTSPILL
– Idiotkunnskap er brettspillet helt uten tørre spørsmål om årstall, vitenskapsmenn og hovedsteder. I stedet får du 300 bisarre og underlige spørsmål som gir deg svar på alt det du ikke visste at du ville vite!

STRIP OR TEASE
– Her er sexspillet for paret som gjerne byr hverandre på hud og nakendans og nyter følgene. Hvor lenge orker dere å vente før tålmodigheten går samme vei som klærne?

OMVENDTSPILLET KORTSLUTNING
– Spørrespill med gapskrattgaranti. Spørsmålene er enkle, men du må svare motsatt! Nei når svaret er ja, og ja når svaret er nei. Høres enkelt ut, ikke sant? Ja! Eller faen, nei! Eller hvordan blir det?!

LOADED DICE
– Enkelt, genialt og berusende. Det er ganske enkelt et shotglass med en terning i bunnen. Fyll glasset, smell det i bordet og adlyd terningens instruksjoner!

DRINKSJAKK
– Eksklusivt sjakkspill der hver brikke består av et snapseglass som skal tømmes når det blir slått ut. Genialt!

DET BURDE MAN JO VITE – BRETTSPILL
– Et selskapsspill som bærer sitt navn med rette! Man bør faktisk vite svaret på de aller fleste spørsmål – men man gjør ikke det! Det finnes ingen plusspoeng, bare minuspoeng for feil svar. Ha det gøy!

BRUNOST, LANGRENN OG LUSEKOFTE – BRETTSPILL
– Hvem er most norsk i gjengen? La spørsmål som ”har du noen gang slått over til svensk tv når Norge slår Sverige i langrenn, bare for å høre de svenske fjernsynskommentatorene?” avgjøre!

HVEM I ROMMET – BRETTSPILL
– Hvem i rommet ville aldri klappe når flyet lander? Eller hvem er den dårligste taperen? Disse spørsmålene og mer enn 300 til vil garantert bryte isen på festen – eller skape dårlig stemning???

SPØRRESPILLET ETTERPÅKLOK
– Prioriterte du andre ting enn å sitte med nesen i bøkene på skolen, og er nå kjempedårlig i alle spørrespill? Ingen fare – i Etterpåklok er taktikk og evnen til å lese mennesker minst like viktig som kunnskap.

Forfatter: Sondre

Noen spørsmål? Kontakt: sondre@partyferie.com

Del dette innlegget på

Sende en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *